Ons verhaal.

Wij zijn Bullin'.

Wij zijn Bullin’. Een communicatie- en grafisch ontwerp reclame bureau, ja een hele mond vol maar we doen ook veel. Wij zijn twee jonge ondernemers uit Delft & Amsterdam met al best veel ervaring. We hebben allebei zo onze specialiteiten, Remzi in communicatie, sales & marketing en Declan in de grafische, creatieve- en ICT sector. Toen we al samen een paar projecten hadden afgerond vonden we het tijd om naar de KvK te gaan en onze krachten definitief te bundelen.

Over de naam.

Maar eerst hadden we nog een goede, pakkende naam nodig. Remzi had altijd al interesse in de aandelenmarkt en wanneer hij zich in de termen ging verdiepen kwam hij langs de term bulling; dit is de benoeming voor een aandeel dat enorm aan het stijgen is en deze stijgende lijn zal aanhouden. Mocht dat nou net zijn wat wij doen met de ondernemingen van onze klanten! Perfecte match dus.

Corona crisis.

Dit deden we allemaal tijdens de coronacrisis en op 16 juli 2020 gingen wij naar de KvK en Bullin’ was een feit! Daarna kon het opzetten van onze (eerste) website & sociale media beginnen, het leukste stuk van een onderneming starten. Onze mascotte Billy the Bull moest natuurlijk in ons logo komen en hij vervangt mooi de open ruimte in de letter B van Bullin’.

Waar we nu staan.

Nu onze website, sociale media en huisstijl op orde waren konden we eindelijk gaan beginnen met het verkrijgen van klanten en te groeien van starter tot een echte grote onderneming. En bij dat hoofdstuk zijn we nu.

View recent photos

"Declan voert alle tastbare dingen uit. Hij zorgt voor een perfect en geweldig product en stopt niet tot de klant tevreden is, omdat hij heel erg perfectionistisch is en soms te erg. Hij maakt super gave mediaproducties die jouw onderneming echt laat uitblinken van de rest en dat allemaal voor niet de hoofdprijs. Al wil je een leuke video, je klantenservice uitbreiden, niks is te gek. Klop gewoon bij hem aan!"

- Remzi

Oprichter en mede-eigenaar van Bullin'

"Remzi is een creatieve duizendpoot die voor zijn jonge leeftijd al veel ervaring heeft opgedaan in de journalistieke sector en dus ook communicatie. Hij is heel goed in het toelichten van onze diensten en kan je stap-voor-stap helpen om het juiste pakket te kiezen. Ook heeft hij een geweldige voice-over stem en vindt hij het leuk om te presenteren. Hij weet alles van marketing en kan gegarandeerd jouw bedrijf laten Bullen!"

- Declan

Oprichter en mede-eigenaar van Bullin'

Img 9924